Onze dinerkaart

Voorgerechten

vanaf 18:00 uur
  • Broodplankje (v)
    6,5

    Zuurdesem // spelt // olijfolie // zeezout // brooddip

  • Carpaccio
    13,5

    Edammer kaas croutons // cherrytomaat // spekkaantjes // groene kruiden crème // rucola

  • Carpaccio van Botervis
    13,5

    Chimichurri // chioggia biet // kruidensla // koekje van furikake

  • Gerookte Zalm
    13,5

    Doperwten cremeaux // crème van mierikswortel // sablé van sesam

  • Ravioli van Pompoen met Gruyère (v)
    13,5

    Romige gorgonzola saus // gepofte pompoen // gekarameliseerde appel

  • Soep van de Chef
    9,5

    Een wisselende soep, geserveerd met brood en boter

  • Steak Tartaar
    13,5

    Brioche // little gem // appel relish // uienring // truffel mayonaise

  • Wild Paté met Hazenrug
    14

    Appel cranberry espuma // gekarameliseerde appel // Edammer brood

Nagerechten

vanaf 18:00 uur
  • Chiboust van Mandarijn
    10

    Flexibele witte chocolade // sorbet van steranijs // sinaasappelsaus // gevriesdroogde yoghurt

  • Grand Fortuna
    12,5

    Compositie van diverse heerlijke desserts

  • Kaasplateau van Henri Willig (v)
    vanaf 10

    Perencompote // Edammer brood

  • Koffie Compleet
    10

    Huisgemaakte bonbons en ander lekkers

  • Koffie Compleet Royaal
    15

    Huisgemaakte bonbons en ander lekkers, met een likeur of speciale koffie naar keuze

  • Pecan Notentaart
    10

    Pompoen toffee // boerenmelk ijs // meringue van pinda

  • Tarte Tatin Peer
    10

    Frangipane // kaneelijs // schuim van blauwe kaas

  • Witte Chocolade Pannacotta
    10

    Koffie-ijs // chocolade aarde // sponge cake van pistache

Hoofdgerechten

vanaf 18:00 uur
  • Gebakken Eendenborst
    26

    Aardappel muffin // gekonfijte bospaddenstoelen // rode wijn mandarijn jus // krokant van spek

  • Gebakken Hertenbiefstuk
    32,5

    Mousseline van aardpeer // spruiten // stoofpeer // jus van kriekbier // chipje van schorseneren

  • Gegrild Rund
    30

    Hasselback aardappel // rode kool // knol crème // jus van rozemarijn tijm

  • Gegrilde Tournedos
    32

    Rode kool // hasselback aardappel // jus van rozemarijn tijm // knol crème

  • Gevulde Courgette Bollen (v)
    24

    Parelcouscous // gekonfijte bospaddestoelen // Egmondse bolletjes // schorsenerenchips // groene kruiden olie

  • Kindermenu
    14,5

    Gevarieerde kindermenu vanaf 14,5

  • Van de Zee naar ‘De Fortuna’
    dagprijs

    Regelmatig wisselende vis van de Afslag met seizoensgarnituur